aaa

5 עובדות מעניינות על חומוס מ-מ.ג.ט מערכות נוזלים ועיבוד


1. החומוס הוא מאכל "עתיק" עם היסטוריה. כתבים עתיקים מספרים שהחומוס נאכל לראשונה במצרים במאה ה-13 לערך.

2. בישראל אימצנו את המאכל ואת המילה "חומוס" שמקורה בערבית.

3. החומוס כבש את ארה"ב. מועצת העדשים והאפונה היבשה בארה"ב פרסמה שתעשיית החומוס התרחבה מ-5 מיליון דולר בשנה ב-2002 ל-725 מיליון דולר בשנה ב-2016. כיום מעריכים כי ניתן למצוא חומוס במקררים ב-25% מבתי האב האמריקאים.

4. החומוס בריא בטירוף. הוא עשיר בסיבים ובחלבון ובעל מעט שומן רווי. יש בו פחמימות מורכבות שתורמות להרגשת שובע וסיפוק. "במקום מיונז או מטבל ראנץ, הלקוחות מעוניינים במשהו שלא רק טעים אלא גם בריא", כותב דניס חזים, מחבר ספר הבישול "התזונה הים-תיכונית" ("המדריך לאידיוט"). "יותר ויותר אנשים מגלים את היתרונות של החומוס ושל מאכלים ים-תיכוניים אחרים".

5. מסתבר שלא רק שוקולד ותותי שדה מעוררים מינית. במאמר מפרי עטו של ספרון אלכסנדר שהתפרסם בטלגרף נאמר ש"החומוס עשיר בארגינין, חומצת אמינו שמגבירה את זרימת הדם וגם את, אמממ, נוזלי הסיכה הפנימית. אם אתה מחפש דרך חדשה לעורר את חיי האהבה שלך, כדאי אולי שתציע לבן זוגך קערת חומוס": (http://www.telegraph.co.uk/food-and-drink/news/world-hummus-day-eight-things-you-never-knew-about-hummus/

6. אמנות הכנת חומוס ע"י חברת מ.ג.ט מערכות נוזלים ועיבוד:
עקב שילוב של ידע מסורתי וטכנולוגיה מתקדמת ועבודה רבת-שנים עם יצרניות חומוס, רכשנו ניסיון רב בתכנון וייצור של קווים אופטימליים לייצור חומוס. בנינו מבחר גדול של קווי ייצור כולל קווי בישול וערבול שעושים שימוש בטכנולוגיות חדשניות בתהליך הייצור הזה שרגיש מאד לחיידקים.

אודות מ.ג.ט :
כאן בחברת מ.ג.ט מערכות נוזלים ועיבוד אנו עוסקים כבר למעלה מ-50 שנה בתכנון וייצור בהזמנה של מיכלים ופתרונות ערבול חדשניים לתעשיית המזון. אנו מספקים ללקוחות בכל העולם מערכות עם טכנולוגיות ערבול ועיבוד מתקדמות. אנחנו חנות המספקת הכול ומבטיחה התאמה מלאה לצרכיך.

מעוניין ללמוד יותר על ייצור החומוס ב-מ.ג.ט? קרא עוד