מ.ג.ט מערכות עיבוד מציעה מגוון רחב של פתרונות לעיבוד מיצים שמתבססים על ניסיון של למעלה מ-40 שנה בתכנון וייצור של ציוד איכותי במיוחד לעיבוד מזון.
מיצים מעובדים בדרך כלל מרכז פירות, מחית פירות, ציפה או סירופ. קווי העיבוד מתחילים מטיפול ראשוני במים ועד למוצר המעובד הארוז.
הפרויקטים השלמים שלנו לעיבוד מיצים כוללים את השלבים מתכנון עד התקנה כמו גם הדרכה לתפעול הקווים בקיבולת של 300 עד 15,000 ל/ש.
הפתרונות שלנו לעיבוד מיצים עונים על הדרישות של כל סוגי המיצים: מיץ מלא (100% מיץ), נקטר (25-50% מיץ) ומשקאות קלים (0-25% מיץ).